Burn Care

Burn Care

Djegiet llogariten si një nga dëmtimet më të zakonshme. Ato mund të shkaktojnë vdekjen e qelizave të lëkurës dhe djegien e dhimbshme të lëkurës. Për të trajtuar nivele të ndryshme të ashpërsisë së djegies, zgjidhni nga produktet e kujdesit për djegiet në Megatek, ku mund të gjeni fasha për plagët e shkaktuara nga djegia, kremra, xhel, etj.

2 Items

per page

2 Items

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved