Flower pot, Seperator, M, concrete, gray, 90x29xH45 cm

In stock
SKU
233706
15,990 Lekë
Piece (1 Piece)
Share:
Koleksioni i vazove me dizenjot unike është një mënyrë dekorative për bimët dhe lulet tuaja. Duke pasur parasysh thellësinë dhe detajet, ju dhuron një vështrim të paarritshëm në projektin tuaj. Linjat impresive e bëjnë këtë vazo një dhuratë të mrekullueshme për të apasionuarit pas kopshtit.
Technical specification
  • Height: 45 cm
  • Width: 90 cm
  • Material: Concrete
  • Color: Grey
  • Depth: 29 cm
Write Your Own Review
You're reviewing:Flower pot, Seperator, M, concrete, gray, 90x29xH45 cm
Your Rating
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved