Antilipidemics

Medikamentet antilipidikë janë një substancë që përdoret për të trajtuar hiperlipideminë (një tepricë e lipideve në gjak). Statinat dhe fibratet janë dy llojet kryesore të barnave antilipidike. Të dyja këto substanca përdoren për të ulur përqendrimin e kolesterolit në gjak. Për trajtimin e kolesterolit dhe problemeve të tjera shëndetësore të lidhura me të, mund të gjeni në Megatek barna antilipidike të një cilësie të lartë.
We can't find products matching the selection.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved