Anti-inflammatory painkillers

Barnat kundër dhimbjeve dhe inflamacionit janë medikamente që ndihmojnë në uljen e inflamacionit, gjë që shpesh ndihmon në lehtësimin e dhimbjes. Në Megatek do të gjeni një gamë të gjerë të ilaçeve analgjezikë anti-inflamatorë, të tilla si paracetamol, ibuprofen, diklofenak natriumi, etj, në formën e tabletave, xhelit ose pikave.

1 Item

per page

1 Item

per page
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved