Drone

Drone

Asnjëherë nuk është shumë shpejt për t'I mësuar fëmijëve mbi shkencën dhe aviacionin dhe dronët janë një mënyrë e mirë për ta bërë këtë. Në Megatek kemi sjellë dronë të përshtatshëm dhe të sigurt për fëmijë. Përmes tyre mund të krijoni kujtime të paharrueshme me fëmijët tuaj.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved