Sergjenë druri

Sergjenë druri

Për të shfrytëzuar hapësirat e ndryshme të ambienteve të brendshme, në Megatek do të gjeni sergjenë druri të përshtatshëm për shtëpitë apo zyrat tuaja. Sergjenët e drurit kanë përdorim funksional dhe dekorativ, si edhe janë rezistentë ndaj përdorimit. Materiali prej druri shton një stil modern ose klasik në ambientet tuaja.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved