Upa plastike

Upa plastike

Për qëllime të ndryshme përdorimi, ju duhet të përdorni upa në lloje dhe materiale të ndryshme. Upat plastike ose upat e naylonit (familjes së poliamideve), janë upa me rezistencë të lartë të shpërbërjes të cilat përdoren në materiale si: betoni masiv, mure tulle, gipsi, mure druri, mure me beton të lehtë etj. Megatek ju ofron përmasa të shumta, për t'iu ardhur në ndihmë çdo kërkese që mund të keni.

Items 1-28 of 320

Faqja
për faqe