Vegla kopshti me karburant

Vegla kopshti me karburant

Kur kërkohet më shume fuqi dhe elekticiteti mungon veglat me karburat janë zgjidhja ideale për të pastruar kopshtin tuaj nga pemët apo bimët qe kane nevoje te priten apo krasiten.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved