Perde kundradielli

Perde kundradielli

Aq sa i dëshirojmë rrezet e diellit, aq edhe duam t'i shmangim shpesh herë. Ne mund të ndihemi mirë kur ato depërtojnë në shtëpi, por ka momente që duam të qëndrojmë disi në errësirë dhe për këtë janë të domosdoshme perdet kundra diellit. Megatek ka sjellë dizajne më trendi dhe ngjyra mjaft të kombinueshme me pjesën tjetër të arredimit të shtëpisë. Mjafton të zgjidhni ato që ju pëlqejnë më së shumti.

Items 1-28 of 36

Faqja
për faqe