Lopata për varka

Lopata për varka

Edhe pse një ushtrim i mundimshëm për krahët, lundrimi në një varkë me lopata ju lejon të shijoni udhëtimin mbi ujë më shumë se çdo gjë tjetër. Në Megatek mund të gjeni lopatat e duhura për varkën tuaj lundruese. Rrëmbeni modelet që ju përshtaten më mirë dhe krijoni kujtime të bukura verore këtë vit.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved