Mbajtëse TV

Mbajtëse TV

Jepini televizorit vëmendjen që i duhet duke e vendosur atë në një hapësirë të dedikuar në mur! Mbajtëset e TV në Megatek mundësojnë kapje të sigurtë të TV në pozicione të ndryshme në mur sipas ambientit tuaj. Zgjidhni modelin që ju përshtatet me televizorin tuaj dhe sistemoni një herë e mirë ambientin.

Items 1-28 of 32

Faqja
për faqe