Qirinj festivë

Qirinj festivë

Kudo ka festë, ka dhe qirinj! Surprizoni të dashurit me qirinjtë festive të ndezur kudo nëpër shtëpi apo në ndonjë ambient tjetër. Ka diçka romantike mes flakës së qiriut dhe aromës së ëmbël që lëshon djegia e parafinës, pikërisht atmosfera e duhur romantike apo festive që ju duhet!

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe