Krevate portative për beba

Krevate portative për beba

Të përkujdesesh për një foshnje çdo minutë të ditës nuk është e lehtë. Krevatet portativë në Megatek falë përmasave kompakte dhe strukturës që kanë, ju lejojnë rritjen e të voglit në mënyrën më praktike të mundshme. Këtu do të gjeni dhe krevatë portativë që falë palosjes së lehtë mund të kurseni hapësirat kaq me vlerë të shtëpisë.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe