Sapune

Sapune

Sapunët dhe pastruesit e fytyrës janë krijuar për të hequr papastërtitë, sebumin e djersës dhe vajrat nga lëkura, me përdorimin e surfaktantëve, që rrethojnë papastërtitë dhe yndyrën, duke i shkrirë ato dhe duke e bërë më të lehtë për t’u pastruar me ujë. Në produktet farmaceutike të Megatek do të mund të zgjidhni sapunë të lëngshëm ose të ngurtë, të përshtatshëm edhe për lëkurë sensitive.

Items 1-28 of 48

Faqja
për faqe