Tasa plastike për ruajtje ushqimesh

Tasa plastike për ruajtje ushqimesh

Për të ruajtur dhe mbajtur ushqimet të freskëta për një kohë të gjatë, duke menaxhuar hapësirat e limituara në frigorifer dhe në kuzhinë, mund të përdorni tasa plastikë për ruajtje ushqimesh, të cilët janë praktikë dhe mund të pastrohen lehtësisht. Megatek ofron modele të ndryshme të këtij produkti, tv përshtatshme për të kompletuar kuzhinën tuaj.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved