Aparat tensioni

Aparat tensioni

Monitorimi i presionit të gjakut në shtëpi është thelbësor për të parandaluar sëmundjet e zemrës dhe goditjet në tru. Në Megatek, ju mund të gjeni aparatin e duhur të matjes së presionit të gjakut, nga një gamë e gjerë produktesh që rekomandohen nga mjekët për dhënien e rezultateve të sakta dhe të cilat janë të lëvizshme dhe të lehta për t'u përdorur.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe