Kabëll Micro-USB/USB

Kabëll Micro-USB/USB

Nëse jeni duke kërkuar për një kabëll micro USB/USB për të karikuar smartphonin tuaj apo për të tranferuar të dhëna, në Megatek do të gjeni opsione të mira. Janë të qëndrueshëm dhe fleskibël, si dhe mjaft rezistentë ndaj dëmtimeve mekanike të kabëllit, falë veshjes që kanë.

24 Items

për faqe

24 Items

për faqe