Zinxhirë sigurie

Zinxhirë sigurie

Zinxhirët e sigurisë përbëhen nga një material shumë rezistent për t'i bërë ballë dëmtimeve dhe goditjeve të ndryshme. Ato mund të përdoren për të përforcuar sigurinë dhe mbrojtjen e ambienteve apo pajisjeve të ndryshme. Në Megatek do të gjeni përmasa të shumta për t'iu përshtatur kërkesave tuaja.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved