Ndarëse ambienti

Ndarëse ambienti

Ndarëset e ambientit janë elementë jo vetëm funksionalë, por edhe mjaft estetikë për të krijuar privatësi në hapësira të mëdha banimi apo pune. Këtu në Megatek mund të gjeni modele të ndryshme unike dhe njëkohësisht bashkëkohore ndarësesh ambienti, me të cilat ju jo vetëm krijoni ndarje vizuale mes ambientesh, por edhe arredoni këndshëm hapësirën.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved