Vegla mekanike

Vegla mekanike

Te ndarë sipas funksionalitetit, përdorimit apo orëve të punës, profesionale dhe gjysëm profesionale. Materiale rezistente, paraqitje estetike, lëhtësisht të pastrueshme. Një pafundësi specifikash dhe karakteristika që do ti gjeni me marka të ndryshme dhe mundësi zgjedhje për veglat mekanike në Megatek.