Shkundëse ullinjsh

Shkundëse ullinjsh

Një mjet mjaft i domosdoshëm për kultivuesit e ullinjve dhe prodhuesit e vajit të ullirit, janë shkundëset e ullirit, të cilat e bëjnë procesin e vjeljes së ullinjve më efektiv dhe minimizojnë kostot. Megatek ofron shkundëse ullinjsh të modeleve të ndryshme të cilat ndihmojnë në mbledhjen e kokrrave të ullinjve pa i dëmtuar ato.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved