Filxhanë profesionalë

Filxhanë profesionalë

Për të servirur pije të ndryshme të nxehta në baret, kafenetë apo restorantet tuaja, preferohet të përdoren filxhanë profesionalë cilësorë. Në Megatek do të gjeni modele të ndryshme të filxhanëve, me materiale përbërëse rezistente ndaj përdorimit dhe larjeve të shpeshta, të cilat do të shtojnë stil në ambientet tuaja profesionale.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved