Tiganë inoksi

Tiganë inoksi

Tiganët e inoksit janë të lehtë në peshë, mjaft rezistentë ndaj përdorimit të vazhdueshëm në kuzhinë dhe materiali i inoksit ju lejon përdorimin e tiganit në çdo lloj recete apo gatimi! Në Megatek keni mundësinë të përzgjidhni tiganin tuaj të preferuar të inoksit falë një game të gjerë tiganësh të përzgjedhur për përdorim familjar për çdo kuzhinë!
Momentalisht nuk ka produkte në këtë kategori.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved