Gur thembrash

Gur thembrash

Shpesh herë ndodh që thembrat e këmbëve të ashpërsohen, duke na krijuar një ndjesi bezdie. Për të hequr pjesën e lëkurës së papëpunuar dhe të thatë që mblidhet në këmbë, Megatek ju ofron gurin për thembrat. Përmes tyre ju mund të mbani lëkurën e kembëve të buta.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved