Sharra

Sharra

Jo rrallë herë, në sipërfaqet dhe zonat ku kryhen punime të ndryshme, nevojitet gërryerje ose prerje e asfaltit apo betonit në mënyrë të pastër dhe të shpejtë për të vazhduar normalisht me proçesin e punimeve. Këtu vjen në ndihmë makineria e sharrës dhe ndaj në Megatek jemi përpjekur të sigurojmë prerëset më të mira për të siguruar rezultate të mira në punime.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved