Spatula servirje plastike

Spatula servirje plastike

Servirni pjatat apo ëmbëlsirat tuaja të preferuara duke përdorur spatula servirje plastike të formave dhe modeleve të ndryshme, të cilat nuk ngjisin dhe pastrohen lehtësisht. Në Megatek mund të gjeni spatula servirje plastike të përshtatshme për çdo gatim në kuzhinën tuaj.

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe