Llamba fluoreshente

Llamba fluoreshente

Llambat floreshente janë një nga llojet më ekonomike të llambave, të cilat mund të zëvendësojnë lehtë llambat e zakonshme, pasi mund të vendosen tek të njëjtat portollamba. Ato konsumojnë deri në 70% më pak se llambat tradicionale dhe kanë një jetëgjatësi prej rreth 8000 orësh! Në Megatek mund të gjeni modelet e llambave më të përshtatshme për ambientet tuaja.

Items 1-28 of 30

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 30

Faqja
për faqe