Çadra dhe Bazamente

Çadra dhe Bazamente

Arredoni hapësirat e jashtme të shtëpisë apo biznesit tuaj, me çadra ambienti të mëdha për të krijuar hije nën rrezet e forta të diellit. Në Megatek do të gjeni përmasa të ndryshme si dhe bazamente të clat janë të domosdoshme për të krijuar qëndrueshmëri në mbajtjen dhe fiksimin e çadrave.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe