Stilim flokësh

Stilim flokësh

Jo të gjithë e kemi fatin që të kemi flokë natyralë me onde perfekte apo flokë të butë të drejtë. Ndaj na nevojiten stiluesit e flokëve për t'i dhënë atyre formën që ne dëshirojmë. Për më tepër këtu do të gjeni dhe aksesorë për të stiluar bukur dhe për të shtuar në pamjen tuaj një detaj të veçantë, siç mund të jenë fjongot, rreth koke, scrunches etj.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved