Forcimi i flokëve

Forcimi i flokëve

Rigjeneroni dhe hidratoni flokët e dëmtuar me produkte të rekomanduara dermatologjikisht për riparimin e flokëve, duke filluar nga shampot deri te maskat e flokëve. Zgjidhni produktet forcuese të riparimit të flokëve nga gama jonë e gjerë e produkteve farmaceutike këtu në Megatek.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved