Vitamina K

Vitamina K

Vitamina K luan një rol të rëndësishëm në shëndetin e fëmijëve, duke përfshirë mbështetjen për koagulimin e gjakut, promovimin e shëndetit kardiovaskular (përmes ndalimit të kalcifikimit vaskular) dhe mineralizimin e kockave. Në Megatek do të gjeni shumë produkte që përmbajnë vitaminë K për fëmijët tuaj, nga një gamë e gjerë e suplementeve ushqimore për fëmijë.
Momentalisht nuk ka produkte në këtë kategori.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved