Tuba HDPE

Tuba HDPE

Sistemet e tubacioneve me polietilen me densitet të lartë (HDPE) janë përdorur për aplikime të ujit komunal dhe industrial. Materiali i tubave duhet të sigurojë rezistencë ndaj korrozionit, rezistencë kimike, fleksibilitet, rezistencë ndaj ndikimit, rezistencë ndaj rritjes së ngadaltë të çarjeve, forcë hidrostatike afatgjate (aftësia e presionit) dhe rezistencë ndaj temperaturës. HDPE është një material i fortë me veti unike të performancës që lejojnë përdorimin e tij në një gamë të gjerë aplikimesh.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved