Shishe plastike

Shishe plastike

Shishet plastike gjejnë një përdorim të gjerë në ruajtjen dhe servirjen e lëngjeve të ndryshme në kuzhinat tuaja. Në Megatek mund të përzgjidhni shishe plastike të llojeve të ndryshme, të përshtatshme për përdorim të përditshëm, për të plotësuar çdo nevojë tuajën në kuzhinë.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved