Freskues (Aftersun)

Freskues (Aftersun)

Gjatë ditëve të nxehta të verës, mund t'ju ndodhë që të qëndroni më shumë se ç'duhet nën rrezet e forta të diellit dhe si pasojë, lëkura juaj mund të ketë një ndjesi djegieje. Për këtë, ju vjen në ndihmë freskuesi aftersun, i cili menjëherë pas aplikimit do t'ju japë një ndjesi freskie në lëkurë. Zbuloni në Megatek freskuesit me përbërës dhe aroma të ndryshme dhe zgjidhni të preferuarin tuaj.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved