Bojëra efekt metalik

Bojëra efekt metalik

Bojërat me efekt metalik mund t’i përdorni në punë artizanale dhe piktura dekorative. Copëzat e vogla metalike të bluara imët, i bëjnë këto ngjyra të ndritura. Megatek ju ofron një gamë të gjerë ngjyrash të ndritshme me cilësinë e parë. Këto bojëra mund t’i përdorni në sipërfaqe si dru, MDF, kanavacë, suva, mure, pëlhurë si dhe të tjera.

27 Items

për faqe

27 Items

për faqe