Trajtime speciale

Trajtime speciale

Në Megatek mund të gjeni trajtime speciale të lëkurës për trajtimin e puçrrave, trajtimin e rosaceas, njollat e moshës dhe trajtimet kundër plakjes. Këto formulime organike janë në shënjestër të kushteve të lëkurës të shkaktuara nga "një mënyrë jetese kronike" që mund të përmirësohen shumë dhe madje të eliminohen me ndihmën e një diete dhe regjimi të kujdesit të lëkurës.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved