Kopshtaria

Megatek sjell panairin më të madh te luleve dhe pemëve në Shqipëri.
Mijëra lule, pemë, dhe gjithçka që ju duhet për ta kthyer kopshtin tuaj në një oaz relaksi këtë sezon!

Kopshtaria

Kopshtaria

Merrni të gjitha pjesët e nevojshme për montimin e pajisjeve që ju nevojiten në Megatek! Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të pajisjeve dhe aksesorve te kategorive si vida, upa, bulona, rrota, kovo, litare, zinxhirë etj.

Të domosdoshme gjatë Pranverës