Mbajtëse qiriri qeramike

Mbajtëse qiriri qeramike

Hapësirat tuaja do të duken më të tërheqëse dhe të ndritshme nëse i dekoroni me mbajtëset e qirinjve prej qeramike. Materiali i qeramikës do të marrë një tjetër shkëlqim pranë dritës së qirinjve. Përzgjidhni mes koleksionit që kemi sjellë në Megatek dhe jepini ambientit tuaj ngrohtësinë e munguar.

21 Items

për faqe

21 Items

për faqe