Tel elektrik

Tel elektrik

Për të transmetuar energjinë elektrike në çdo projekt ju duhen telat e duhur elektrik. Në Megatek do të gjeni një shumëllojshmëri telash të cilët përbëhen nga bakri i cilësisë së lartë dhe mbështjellja e tyre i bën ato rezistente ndaj kushteve të ndryshme atmosferike.

Items 1-28 of 31

Faqja
për faqe