Pista vrapi

Pista vrapi

Ndonjëherë moti është i ashpër dhe jo i përshtatshëm për të ecur apo vrapuar jashtë. Prandaj një zgjidhje e thjeshtë është krijimi i një rutine në shtëpi ku mund të ecni/vraponi në çdo kohë, pavarësisht motit. Pistat e vrapit janë ideale për personat që duan të djegin kalori dhe të jenë në formë. Megatek ju ofron pista praktike dhe që nuk zënë shumë hapësirë.
Momentalisht nuk ka produkte në këtë kategori.
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved