Zinxhirë bore dhe Veshje gomash

Zinxhirë bore dhe Veshje gomash

Në kushte ekstreme atmosferike, ku prania e akullit dhe dëborës është e pa shmangshme në rrugë, përdorimi i zinxhirëve, veshjeve të gomave apo aksesorëve të tjerë të parandalimit të rrëshqitjes është mëse i nevojshëm. Me përmasa për të gjitha gomat e makinave dhe modele nga më të ndryshmet, Megatek ju ofron një pafundësi zgjedhjesh të modeleve të ndryshme të përcaktuara sipas kërkesës dhe standartit që paraqet çdo autoveture.

27 Items

për faqe

27 Items

për faqe