Grila veneciane druri

Grila veneciane druri

Grilat veneciane të drurit vijnë me një cilësi të lartë në Megatek, fletët e të cilave janë të përbëra nga materiale rezistente ndaj të nxehtit dhe lagështisë, duke i bërë ato të përshtatshme për të gjitha ambientet e shtëpisë si: kuzhina, tualeti apo dhe garazhde. Të kombinuara me perde, ambienti juaj do të marrë një pamje të këndshme dhe do të ndiheni të qetë e të çlodhur.

Items 1-28 of 34

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 34

Faqja
për faqe