Zile dere wireless

Zile dere wireless

Zilja e derës është një pajisje mjaft e dobishme sinjalizimi vizitorësh për çdo banesë. Në Megatek ka modele të ndryshme zilesh pa kabull të cilat nuk kanë nevojë për instalim elektrik, por vetëm montimin e çelësit jashtë derës dhe vendosjen e pajisjes që ka altorpalantin brenda në banesë.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe