Imitues

Imitues

Një "hile" e mirë për të kapur peshqit janë imituesit. Ata janë të projektuar për tu hedhur në distanca të largëta dhe të thella falë mekanizmit të brendshëm të fortë dhe të qëndrueshëm. Në Megatek do ti gjeni në forma të ndryshme, të balancuara dhe me trup aerodinamik.

Items 1-27 of 32

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 32

Faqja
për faqe