Deodorant këpucësh

Deodorant këpucësh

Aroma e pakëndshme që krijohet në këpucë kthehet në një shqetësim për shumë prej jush. Ka një mënyrë të thjeshtë për të parandaluar krijimin e këtyre aromave të padëshiruara. Deodoranti i këpucëve që gjeni në Megatek është i përshtatshëm për këpucë të materialeve të ndryshme dhe aroma e tij ofron higjienë, freski dhe jetëgjatësi.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved