Silikonë dhe Ngjitës

Silikonë dhe Ngjitës

Mbushja dhe izolimi i hapësirave në bashkimet e pajisjeve të banjës, dyerve apo dritareve ka qenë gjithmonë një problem. Në Megatek mund të zgjidhni midis markave më të mira Europiane, silikonin e duhur që ju nevojitet për ti dhënë zgjidhje problemit tuaj.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved