Kullesa

Kullesa

Edhe nëse nuk gatuani një sasi të madhe ushqimi, një kullesë ushqimi është e dobishme për shpëlarjen e frutave dhe perimeve, kullimin e sendeve të ziera duke filluar nga makaronat te perimet, dhe më shumë. Në varësi të mënyrës sesi planifikoni të përdorni kullesën e ushqimit, në Megatek do të mund të blini një lloj të caktuar të kullesës, të pajisur me tiparet e duhura.

Items 1-28 of 48

Faqja
për faqe