Rrula dhe Aksesorë

Rrula dhe Aksesorë

Në gamën e veglave të lyerjes që gjeni në Megatek, nuk kishte si të mungonte rruli dhe aksesorët përkatës. Këtu keni mundësi për të zgjedhur rrulin që i përshtatet më së miri sipërfaqes që do lyeni. Për më tepër ato janë mjaft praktikë dhe lehtësisht të përdorshëm, për të kryer një lyerje të shpejtë dhe efikase, si dhe janë të përshtatshëm për çdo sipërfaqe dhe për hapësira të vogla.

Items 1-27 of 81

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 81

Faqja
për faqe