Syprina tavolinash

Syprina tavolinash

Suprinat e tavolinave në Megatek janë rezistente ndaj agjentëve atmosferikë, goditjeve ose gërvishtjeve të lehta si dhe mund të pastrohen shumë lehtë falë sipërfaqeve të lëmuara. Juve ju mbetet të zgjidhni formën dhe ngjyrën që ju përshtatet me stilin e arredimit në ambientin tuaj të jashtëm.

23 Items

për faqe