Paramanda dhe Kopsa

Paramanda dhe Kopsa

Besoj se të gjithë biem dakort që paramandat shpesh herë na kanë zgjidhur punë shpejt qoftë si aksesor rrobaqepsie ose për të kapur veshje/tekstile të ndryshme. Ndërsa me kopësat në forma dhe ngjyra të ndryshme që gjeni në Megatek, mund të riparoni apo dekoroni veshjet dhe tekstilet tuaja.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved